Rigdoms-grid inkl. plade

Back To Shop

Rigdoms-grid inkl. plade

DKK440,00 inkl. moms

Vildt overflods-grid inkl. plade og pose til dine krystaller.

Flower of Life symbolet er over 6000 år gammelt og siges, at være én af de mest kraftfulde geometrier, der indeholder vital information om alt der har vibrationer (d.v.s. alt). Den smukke kreation bruges især når vi ønsker at forbinde os til hinanden og skabe dyb connection til alt der er. Flower of Life minder os om, at vi alle er skabt ud fra samme blueprint.

Dit rigdomsgrid indeholder aventurin, tigerøje, granat og bjergkrystal lazers.

Se nedenfor hvorfor netop de krystaller er sammensat i dette effektive grid.

Læg det på dit skrivebord på jobbet, i din klinik eller i dit hjem, for at skabe overflod på dét plan du ønsker.

Kategorier: ,

Beskrivelse

Aventurin
Gør det sjovt og knap så seriøst at tjene penge. Den minder dig om, at det trods alt “kun” er penge og at god økonomi sagtens kan komme til dig uden du behøver at ofre alt. Aventurin er også kendt for at bringe held, så bliv ikke overrasket hvis der pludselig falder en god økonomisk bonus af – out of nowhere!

Tigerøje
Tigerøje er perfekt til at ændre den måde du anskuer økonomi på. Tag din tigerøje og vend den mellem fingrene, så du kan se alle de forskellige smukke smukke lag. For hver gang du bevæger din hånd, vil du se helt nye formationer og dybder. Den skal hjælpe dig til at få en anden vinkel på dit penge-flow.

Citrin

Citrinen er kendt som “iværksætter-stenen”, som bringer lyshed, lethed, klarhed og fokus til forretningsejere. Dens energi er positiv og så snart de negative vibrationer omkring økonomi kommer snigende i dit hovede – for den gør den altså nogle gange hos os selvstændige – så vil den hjælpe med at se positivt på tingene og bruge usikkerheden som motivation, fremfor at skabe en negativ spiral (yes, we have all been there!).
Granat
Tiltrækker al rigdom du kan tænke dig i dit liv og giver et positivt syn på overflod.
Bjergkrystal lazers
Forstærker energien i vildskab, så det siger KAPOW og giver øget fokus og bevidsthed!

(Visited 3 times, 1 visits today)