Money Manifestation

Back To Shop

Money Manifestation

DKK205,00 inkl. moms

Money Manifestation er til money flow i din business!

Her får du hele 19 high vibe krystaller i en pose du kan lægge i en potent og effektiv formation. Indeholder pyrit, grøn jade, grøn aventurin, ægte citrin og bjergkrystal.

Læg griddet med intentionen om mere flow, mindre knokleri og mere feminin balance i din forretning.

Læg den på dit arbejdsbord eller hvor du normalt udfolder dine kreative idéer.

OBS: Pladen medfølger ikke.

Kategorier: ,

Beskrivelse

Pyrit

Pyritten er uundværlig når man taler om pengeflow og virksomhed. Den er visdommen selv, og den giver dig de klareste indsigter, når du skal tage vigtige beslutninger. Den ligner guld og er perfekt til en fin udsmykning. Den minder dig konstant om målet, på den positive og ikke pressende måde. Den tiltrækker rigdom og flow og er perfekt at meditere med når du står over for nye samarbejdspartnere eller store beslutninger.

Aventurin
Gør det sjovt og knap så seriøst at tjene penge. Den minder dig om, at det trods alt “kun” er penge og at god økonomi sagtens kan komme til dig uden du behøver at ofre alt. Aventurin er også kendt for at bringe held, så bliv ikke overrasket hvis der pludselig falder en god økonomisk bonus af – out of nowhere!

Grøn jade

Den grønne jade er the way to go når der skal skabes nyt i din forretning. Nye idéer, udformninger, brainstorms og udvikling er uundgåeligt for ikke at stagnere i din virksomhed. Her er jaden sin all time favovit sparringspartner! Den hjælper dig til at holde dig til ilden og konstant minde dig om at holde fokus mod målet.

Ægte citrin
Citrinen er kendt som “iværksætter-stenen”, som bringer lyshed, lethed, klarhed og fokus til forretningsejere. Dens energi er positiv og så snart de negative vibrationer omkring økonomi kommer snigende i dit hovede – for den gør den altså nogle gange hos os selvstændige – så vil den hjælpe med at se positivt på tingene og bruge usikkerheden som motivation, fremfor at skabe en negativ spiral (yes, we have all been there!).

Bjergkrystal lazers
Forstærker energien i vildskab, så det siger KAPOW og giver øget fokus og bevidsthed!

(Visited 4 times, 1 visits today)