Mica Box – forkælelse hver måned!

(9 kundeanmeldelser)

DKK289,00 inkl. moms til den 1. i hver måned

Abonnements-selvforkælelse!

Du modtager din Mica Box 1 gang hver måned – uden binding!

Indholdet af din Mica Box er aldrig det samme, og du er garanteret, at indholdet ALTID overstiger værdien af din pris.

Boxen kan fx indeholde:
• Englekort
• Røgelse
• Krystaller
• Øvelser
• Olier
• Urter
• Te
• Gua sha
• Hudpleje
• Månedens energi
• Numerologi
• Feng shui
• Lys
• Smykke
• Aroma terapi
• Sprays
• Astrologi
• Badesalt
• Sæbe
• Ceremonial Cacao

BEMÆRK: Krystaller er alle unikke, og derfor er ingen krystaller ens i hverken farve, størrelse eller udseende. Din månedlige box bliver automatisk fornyet hver måned – men du kan nemt afmelde dig med et enkelt klik (inden d. 20. hver måned)

First payment: 1. februar 2020

Kategori: Tag:

Beskrivelse

Lækre månedsenergier i et kærligt, motiverende og omsorgsfuldt fællesskab.

I mine workshops har jeg gennem tiden set, hvordan vi kvinder i fællesskab kan støtte, guide og nære hinanden. Der sker noget helt særligt, når vi opholder os sammen i et trygt, kærligt og varmt miljø. Og jeg vil gerne have dig med!

Derfor har jeg lavet en Mica Box, som er omdrejningspunktet for en energi som vi vil praktisere en måned ad gangen.

Vi vil arbejde med månedens energi i et online fællesskab, hvor vi kan dele og udveksle øvelser, rutiner og handlinger, der fastholder os i en sund og selvkærlig hverdag.

Når du tilmelder dig, vil du blive meldt ind i et skønt udviklings-fællesskab på Facebook, hvor vi hver måned deler månedens energi med hinanden. Vi skal hygge os, være faglige, lære om øvelser og ritualer, og dele livet med hinanden.

NATURENS VISDOM
Du vil helt fra bunden lære krystallernes magi at kende, og du vil gradvist øge dit kendskab til flere og flere sten, krystaller og mineraler. Du vil trygt blive guidet i hvordan du bruger dem og hvordan du skal omgåes dem.

SUNDE RUTINER OG RITUALER
Du vil i dette udviklings-fællesskab også lære hvordan du kan maximere din velvære og bruge elementerne i din Mica Box i dagligdagen. Helt nede på jorden – uden at et kræver andet end din tid. En selvkærlig pakke på alle planer.

ET BUDSKAB
Hver måned modtager du også et budskab, som er omdrejningspunktet for vores energi netop denne måned. Alle i fællesskabet modtager samme budskab, så vi alle har de samme forudsætninger for at arbejde i dybden med energien.
Budskabet vil aldrig være det samme, så vi ændre vores energi, når vi i en måned har fået faste rutiner og vaner der gør, at vi fortsat husker at fokuserer på energien når vi har mest brug for den.

Mica Box er skabt til dig der gerne vil
• være i et fælleskab med andre fantastiske kvinder, der vil dele deres dejlige energi med dig
• lære hvordan du bruger forskellige krystaller
• lære hvordan du bruger dine krystaller i praksis
• fastholdes i de gode vaner og rutiner
• motiveres gennem læring og fælleskab
• have et trygt community med plads til forskelligheder og unikke hjerter

Du får tilsendt en kærlighedspakke hver måned – uden binding selvfølgelig.

Du bliver taget trygt i hånden og guidet hele vejen gennem din Mica Box og du vil blive inspireret til, hvordan du ellers kan bruge elementerne i denne smukke selvkærlighedspakke.

Det koster 289,- pr. mdr. at hoppe med ombord, og du kan melde dig ud præcist når det passer dig – ingen bindinger!

Hvis du allerede nu ved, at dette skal være en del af dit nye selvkærlige år, så send mig en mail på ka@moonmica.dk

Jeg vil elske at have din energi med på holdet <3

EVERYTHING VIBRATES!

I alt kærlighed Moon Mica

OBS: Du kan opsige dit abonnement inden d. 20 hver måned. Herefter vil jeg have købt ind til din box, og du kan derfor først opsige dit abonnement måneden efter.

9 anmeldelser af Mica Box – forkælelse hver måned!

 1. Stine

  Boxen er så fint pakket at oplevelsen starter allerede ved udpakningen, hvor man mødes af en skøn duft, mens man går på opdagelse i de små overraskelser. Det er en dejlig måde at forkæle sig selv lidt på, og fællesskabet omkring Mica Box er virkeligt fint. Jeg kan på det varmeste anbefale at give sig selv eller andre en Box, hvis man vil gøre lidt ekstra for sig selv og sin spirituelle side.

 2. annelykkebopetersen (verificeret ejer)

  Dette er en genial opfindelse!! Jeg er ny i krystal-universet, men med Mica Boxen er jeg støttet hele vejen og det er som en leg at lære nyt – hver måned. Tak for at gøre det muligt ❤️

 3. Nanna

  Jeg kan kun anbefale denne. Det har været en smuk og mild oplevelse at modtage den, og den har hjulpet mig med at komme ned i gear, sætte fokus på nydelse og selvforkølelse, og ikke mindst har den hjulpet mig til at opdage ny side af mig selv, og arbejde med disse. En varm og stor anbefaling

 4. Winnie (verificeret ejer)

  Jeg er så glad for at modtage denne skønne box hver måned selvom jeg er ny indenfor krystal værdenen så kan jeg sagtens bruge den! Der er gode beskrivelser med også er ejeren Kristina ikke mindre end fantastisk til at svare på spørgsmål og fantastisk som person

 5. Vibeke

  Jeg vil helt klart anbefale denne selvforkælelse fra Mica box❤️en pakke fyldt med smukke krystaller og spændende overraskelser, en lukket facebook gruppe hvor vi deler energier, tanker, erfaringer og meget mere. ❤️

 6. sonjauhre (verificeret ejer)

  Jeg er helt vild med min Mica Box. Energierne er simpelthen SÅ fantastiske og Kristina er enormt inspirerende. Det er dejligt at vi har gruppen på Facebook hvor vi kan dele billeder og oplevelser. Jeg ser SÅ meget frem til de næstkommende Mica boxe! Et stort tak til Kristina for hendes store engagement med at gøre indholdet i boxene spændende og vedkommende ❤

 7. Hannah Freja Læssøe (verificeret ejer)

  Mica box er simpelthen genial. Det er som at få en gave med posten hver måned. En måned der derved bliver fyldt med læring og nærvær og selvkærlige tanker. Noget jeg selv har savnet meget. Pakkens indhold er smukt indpakket, indbydende og spændende. Det er næsten som at finde en skatkiste ♥️ når man spændt åbner låget mødes man med en skøn aroma, der opfordrer til nærvær, kærlighed og nysgerrighed. En perfekt gave til sig selv ♥️

 8. Christina (verificeret ejer)

  Hvis du vil inspireres og åbne din verden for det spirituelle, vil jeg anbefale MICA BOX ✨ Bare duften når du åbner din box er fortryllende og det er de smukkeste sten og krystaller!
  Det er en kæmpe gave til dig selv at forkæle dig med Mica Boxen – du bliver inspireret, hjulpet og får energi redskaber til at ændre og forbedre dit liv
  Du kan mærke Kristinas hjerte og sjæl hele vejen igennem ❤️ Min første box har hjulpet mig SÅ meget på min vej og jeg glæder mig ubeskriveligt til at modtage den næste gave til mig og min rejse

 9. margrethepstrand (verificeret ejer)

  Den første box var simpelthen så lækker og spændende. Og det er skønt at være en del af et inspirerende kvibdefællesskab. Jeg glæder mig meget til den næste box og til at dele mine oplevelser med de andre.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *