Krystaller

Krystal adventskalender

DKK400,00

Denne unikke og personlige adventskalender giver dig muligheden for at få kendskab til sten, mineraler og krystaller du ellers ikke har arbejdet med før. Pakken indeholder 4 forskellige pakker og med hver krystal følger en fin beskrivelse og en guide i hvordan du kan bruge dem. Efter denne måned vil du have mindst 4 nye krystaller til din samling.

Perfekt til den moderne og sundhedsbevidste kvinde, der ikke går på kompromis med kvalitet.

Leveres pænt pakket ind, så den direkte kan afleveres til modtageren.

Du skal forvente et par ugers leveringstid på din pakkekalender.

24 på lager

Kategori: Tags: , ,

Denne unikke og personlige adventskalender giver dig muligheden for at få kendskab til sten, mineraler og krystaller du ellers ikke har arbejdet med før. Med hver krystal følger selvfølgelig en fin beskrivelse, en guide i hvordan du kan bruge dem. Efter denne måned vil du have mindst 4 nye krystaller til din samling og jeg garanterer, at du efterfølgende selv kan arbejde med balancering og krystal-meditation.

Jeg pakker intuitivt din pakkekalender i fint papir, og selvom ingen af kalenderne vil blive ens, kan du kan være sikker på, at værdien overstiger priserne enkeltvis. Desuden er det også vigtigt for mig at pointere, at ingen krystaller i denne kalender er kunstigt fremstillet eller farvet.

Hvis du bestiller denne kalender som gave, er det meget vigtigt for mig, at jeg får modtagerens navn. På denne måde kan jeg personliggøre pakkekalenderen endnu mere. Den bliver afsendt herfra direkte klar til at blive givet til modtageren (husk at notér at det er en gave)

Bestillingen skal være hos mig senest d. 10. november, så jeg kan nå at pakke og afsende i god tid. Du er også hjertelig velkommen til at kontakte mig, hvis du gerne vil bestille en adventskalender i en højere prisklasse.

Lad denne kalender give positive og højtvibrerende energier til din december måned, så selv de mørke timer bliver legende lyse.

Jeg vil elske at forkæle dig med magi hver søndag i december!

Vibrate Higher, dear!

Med alt kærlighed Kristina