Spirituelt Business DNA Forløb

Spirituelt Business DNA Forløb

Er du træt af ikke at “have råd” til at starte din virksomhed op? Og er det nu du tør at tage springet? Er alle undskyldningerne brugt op? Men mangler du lige det sidste (k)ærlige skub for at komme ud over stepperne? Eller er du så småt igang, men mærker ikke rigtigt det flow du have håbet? Så er dette Spirituelle Business DNA Forløb måske noget for dig.

Hvad hvis jeg fortæller dig, at dét du går og forestiller dig der skal til for at få gang i din egen virksomhed, blot er en illusion? Og at udfordringen ligger et helt andet sted? Et sted, som kan forandres på et split sekund!

I 4 intense uger har du mig som din sparringspartner, så du kan opleve klarhed på din levevej, dit livsformål og din DNA. Her bliver vi sammen klogere på din niche, din målgruppe, din kommunikation og dit livsformål. Vi brainstormer forretnings-udvikling og sparrer om alt fra produkter og salg til Sociale Medier og markedsføring.

Én af mine største evner, er at kunne spotte kernen i dine udfordringer, så der kan tages fat med det samme. Derfor vil du rykke dig hurtigt – på kort tid. Du vil blive tydeligere på dit kald, få et overblik over dét du er sat i Verden for og få opklaring på dit fulde potentiale.

At løfte kvinder til en virkelighed der stemmer overens med deres drømme, mål, længsler og visioner – og uden at det behøver at tage flere år før de lander der, er mit kald.

Forløbet er ikke for dig

…der er fuldt veletableret og søger hardcore strategier og analyser. Det er heller ikke for dig der ikke er klar til at rykke dig og klar til at tage et kæmpe skridt mod dét liv du drømmer om at skabe.

Forløbet er dog for dig

…der er mere end KLAR til at tage skridtet, walk the talk og give slip på trygheden for at få hvad du drømmer om. Det er også for dig der enten overvejer at starte op som selvstændig eller lige har gjort det. Det er for dig der ønsker at skabe en levevej i overensstemmelse med dine værdier og din egen sandhed.

Jeg har selv gået vejen og i min undervisning igennem årene har jeg guidet og vejledt kvinder til at øge selv-bevidstheden og handle. Men for at kunne handle, bliver vi nødt til at have en øget bevidsthed og en plan – og det kan du lave sammen med mig.

Vi vil

  • Tale i telefon 1 time hver uge – delt i 2×30 minutter pr. uge
  • Kommunikerer over mail
  • Være ærlige og tale frit fra leveren på en kærlig facon
  • Afprøve idéer og kommunikationsformer i et trygt forum
  • Blive skarpere på nichen og målgruppen
  • Tænke ud af boxen og kigge mere indad end udad
  • Arbejde med muligheder (og begrænsninger)
  • Sørge for, at du er klædt godt på til din videre færd, med vigtige redskaber, der kan sikre din motivation og målrettehed

Hvis ovenstående ressonerer med noget i dig, så vil jeg elske at høre fra dig. Du kan sende mig en mail på ka@moonmica.dk med dit navn og dit telefonnummer og evt. et lille skriv om dig og din nye forretning(sidé), så vil jeg ringe dig op, så vi kan se om vi er et match. Et match er nemlig helt essentielt for at du får succes med dit forløb.

Din investering på de 4 intense uger er 6.750,- (+ moms hvis du har virksomhed, som du kan trække fra)

For at have fuld fokus på dig og din virksomhed, har jeg kun mulighed for, at tage 2 ind pr. måned.

Jeg glæder mig til at høre fra dig og har du spørgsmål, er du mere end hjertelig velkommen til at kontakte mig på ka@moonmica.dk.

De kærligste hilsner Kristina