Shungit

Shungit er min nyeste afhængighed! Jeg er fuldstændig blown away over dens egenskaber og smukke ydre. Normalt kan en helt kulsort sten blive lidt for maskulin i sin energi for mig, men denne er jeg virkelig glad for – i alle afskygninger. Både rå, poleret, stor og lille.

Ligesom Paua-muslingeskallen kun findes i New Zealand, så findes Shungit kun i Rusland. Den består hovedsageligt af rent kulstof, der er det eneste kendte naturlige mineral, der indeholder fullerener, som er specifikke molekylære formationer af kulstof, der virker som en kraftig, langvarig antioxidant. Naturlige fullerener har ikke kun evnen til at reducere koncentrationen af frie radikaler som ingen anden antioxidant kan, men deres egenskaber er stærkere og varer længere.

De naturligt afledte fullerener der findes i shungitsten er kendt for at hjælpe kroppen på forskellige måder.

[directions title=”Shungittens egenskaber”]

 1. Normaliserer cellemetabolismen
 2. Forhøjer enzymatiske processer
 3. Stimulerer vævs-regenerering
 4. Forstærker immunsystemet
 5. Indeholder antiinflammatoriske egenskaber
 6. Virker mod toksiner ved at neutralisere dem i kroppen

[/directions]

Hvis vores system er ude af balance og dermed føler sig svagt eller vores styrke er udtømt, er det normalt et tegn på, at vores energiniveauer er lave, hvilket gør os meget mere sårbare overfor udefrakommende indflydelser. Dette har en betydning for hvordan vi føler os connectet til denne Verden og dermed er vores rodchakra i ubalance. Sammenlignet med andre rodchakra-krystaller af tilsvarende vægt kommer shungitiske helbredende egenskaber til det største område af dit energifelt, har den mest kraftfulde koncentration af energi og frembringer en slående og meget efeektiv virkning. Shungite åbner altså vores første chakra, som giver os adgang til livsenergi. For nylig har vi opdaget, at shungit er den bedste krystal til helbredelse og afbalancering af rodchakraet.

Vores energiske organer bliver hele tiden påvirket af alt, hvad vi kommer i kontakt med i vores miljø. Det akkumulerer og integrerer subtil energi fra alt hvad vi ser, hører, føler, smager og er i kontakt med – bevidst og ubevidst. Når du kommer i kontakt med denne ædelsten, arbejder de shungitiske egenskaber for at beskytte kroppen ved at korrigere eventuelle ubalancer eller energibevægelser, så hele systemet kan balanceres og jordforbindelsen kan genetableres.

ULTIMATIV ANTISTRÅLINGS-REDSKAB

En anden shungitisk betydning er dens evne til at beskytte og transformere elektromagnetisk energi. Shungite indeholder som dagt naturlige fullerener, som giver evnen til at absorbere og neutralisere negativ energi, skadelige kemikalier og elektromagnetisk stråling. Forskning har vist, at shungit er effektivt til neutralisering af de stråler der udsendes fra husholdningsapparater, mobiltelefoner, Wi-Fi hot spots, computere og alle de andre elektromagnetiske apperater, som vi konstant udsættes for. Elektromagnetiske bølger er usynlige, men de har en fysisk egenskab, der kan detekteres af elektromagnetiske feltdetektorer. Shungitten er altså et bemærkelsesværdigt redskab til elektromagnetisk beskyttelse. Den absorberer og neutraliserer skadelige stråler der udsendes, uden at forstyrre funktionen af det ​​elektroniske udstyr. Derfor anbefaler jeg altid at man placerer shungit på sin telefon, computer eller tv.

De shungitiske helbredende egenskaber er også kendt for at hjælpe helingsprocessen med elektrofølsomhed, som flere og flere er desværre oplever at være påvirket af.

Men bliver Shungitten ikke “giftig” af dét den suger?

En af de vildeste og mest unikke egenskaber Shungitten har, er dens evne til ikke at lagre negativitet, når den udsættes for elektromagnetisk stråling, enormt høje frekvenser eller menneskelige følelser. I stedet forbliver den helt neutral, lagrer aldrig negativ energi, og balancerer højre og venstre side af din krop. Den hjælper også med at harmonisere og justere alle andre krystaller med deres naturlige vibrationer. På samme måde som selenit stimulerer shungit og øger virkningerne af andre krystaller placeret tæt på den.

Smart ikke?

SÅDAN KAN DU BRUGE SHUNGIT

Der er forskellige måder, du kan drage nytte af Shungittens fantastiske egenskaber, men her er nogle af de måder jeg bruger den på:

[directions title=”Brug Shungit sådan:”]

 1. Kom rå Shungit i dit drikkevand (100 g. passer til 1 liter) for at få fuldt udbytte af antioxidanter der skal tilintetgøre de frie radikaler. Hav en flaske med små stykker Shungit i køleskabet eller servér et glas dejlig koldt rent vand med et større stykke Shungit i. Skyl  stykkerne grundigt inden de kommer i vandet. Og ja, det smitter af, men vandet forbliver klart når du har skyllet Shungitten grundigt. Drik aldrig Shungitvand på daglig basis, da pH-værdien ligger på mellem 3 og 5. Dvs. i den lave ende.
 2. Klæb et stykke Shungit på dit elektroniske device – fx tv, bærbar, mobil, iPad, tablet etc. Funktionen vil ikke ændres og forbindelserne vil ikke forringes.
 3. Meditér med en Shungit i hver hånd eller 1 på rodchakraet og 1 på kronechakraet, for at forbinde chakraerne og få fuld effekt.
 4. Bær Shungit som et smykke om halsen, for at beskytte mod stråling hvorend du er, eller hav et poleret stykke i din BH.
 5. Giv den som en gave til én du kender der er meget sensitiv overfor bestråling eller blot fordi du ønsker at give Shungittens egenskaber til en kær.

[/directions]

Jeg ønsker dig alt held og lykke med din nye helbredende beskytter og vis mig endelig hvordan du bruger Shungitten. Jeg elsker at lære nyt og mit hjerte danser hver gang i sender mig billeder, tagger mig #moonmica eller skriver til mig. Jeres inspiration er guld værd!

Knus Kristina