Reset din krop

Tryk på reset-knappen!

Inden du kaster dig helt ud i dine sundhedsplaner, kan det være en god idé at “resette” din krop, så den er klar til din nye tilgang.  Alle har brug for både at resette kroppen fysisk og psykisk i ny og næ og derfor har jeg samlet 5 af mine bedste råd til at forberede kroppen på et nyere jeg.

Måske går du ofte med tankerne om “På mandag starter jeg!” eller “Det gør jeg på mandag…” Men sandheden er, at en ny begyndelse skal starte NU! Ofte svigter motivationen ganske hurtigt igen, hvis der ikke handles med det samme.

The BEGINNING is always today
— Mary Wollenstonecraft Shelley, skøn forfatter

 

NO. 01 

Drik masser af vand! Start altid dagen med et stort glas vand – gerne med saften fra 1/2 citron, og drik så rigeligt med vand resten af dagen. Jeg anbefaler mindst 2 liter. Hvis du bliver træt af vand så opgradér med agurk, citrus, bær eller krydderurter som fx mynte eller citronmelisse.

Reset din krop
Vand med agurk og mynte

 

NO. 02

Elsk og mød folk med hjertet. Brug energi på at være mere positiv og udadvendt. Det giver SÅ meget igen, og folk vil se dig anderledes.

 

NO. 03 

Meditér! Meditation har en kraftfuld effektiv virkning på kroppen og sindet. Brug 15 minutter dagligt på at sidde for dig selv og stresse helt af.

 

NO. 04 – Drop alle stimulanser – de dulmer alt indeni dig og får dig til at overpræsterer (eller underpræsterer). En længere periode med kaffe, vin og cigaretter får kroppen til at glemme alle signaler og binyrerne bliver trætte af at spytte kortisol ud.

 

NO. 05

Indkooperer så mange grønne grøntsager i din kost som muligt. Mærk efter og vær opmærksom på, at hvis du får det dårligt, kan det skyldes din methylering. Kontakt da en professionel rådgiver med et godt indblik i den nyeste forskning omkring methylering.

Spinat
Lækre friske spinat-blade som energi-boost til dine celler

Jeg håber, at mine 5 råd kan være med til at balancere og støtte din krop, så i kan få et helt unikt samarbejde. Husk, at din krop er klog og den husker alt hvad du gør og siger. Hvis du er god vil den, vil den kvittere med kærlighed, energi og lykke!

God fornøjelse med din rejse.

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *