Lej dig ind i Mica Huset

Mica Huset har 2 dejlige rum, som du kan leje dig ind i på dagsbasis, hvis du mangler et smukt sted til dine behandlinger eller samtaler, men ikke har behov hver dag. Rummene kan lejes både i hverdagene og i weekenderne og ligger kun 5 minutters gang fra Herning Station.

Behandlerrum

Det ene rum er et behandlerrum. Her finder du en briks med varmetæppe, en omklædningsbænk, en rullestol og lækkert og energifyldt udsmykning bl.a. krystaller, lys, planter og en saltlampe. Her kan du tilbyde dine klienter fx massage, energiterapi, zoneterapi eller en hvilken som helst anden form for behandlinger, hvor en briks indgår. Det eneste du skal medbringe er dine hjælpemidler til din behandling – fx olier.

Mica Husets dejlige behandlerrum

Samtalestuen

Det andet rum er et samtalerum, som du kan bruge til samtaleterapi, hypnose eller anden form for samtalesessioner. Her finder du en dejlig sofa og 2 smukke stole, hvor du og dine klienter kan connecte på et dybere plan. Samtalestuen er indrettet så alle føler sig behagelige og naturen er rykket med indenfor i form af lækre lammeskind, grønne planter og smukke sten.

Samtalestuen i Mica Huset

Hvis du er interesseret i at leje dig ind på dagsbasis i Mica Huset, så er du hjertelig velkommen til at sende mig en SMS på 30278855 eller sende mig en mail på ka@moonmica.dk.

Jeg vil glæde mig til at byde dig velkommen i Mica Huset.

Mvh Kristina