Læring

Holistisk Krystal-Terapeut Uddannelse

Holistisk Krystal-Terapeut Uddannelse er en dybdegående “online” uddannelse til dig der gerne vil invitere mere intuition, jordforbindelse og healing ind i din praksis.

HOLISTISK KRYSTAL-TERAPEUT

I et helt år dedikere jeg min tid og min sjæl til 12 positive og dejlige mennesker (hold 02), der ønsker at få mere og bredere forståelse for krystallernes kunnen, samt mere viden om brugen heraf. 

Uddannelsen er formet som et online studie, med video-undervisning, studiekompendie, daglig sparring og dyb connection, men vi mødes på 2 fysiske kursus- og opfølgnings-dage i Midtjylland (d. 7. februar 2021 og d. 13.juni 2021) og slutter af med et energi-retreat, der munder ud i selve certificeringen, samt fejringen heraf (d. 22.-23. januar 2022).

Her kan du læse mere om, hvad modulerne og dele af uddannelsen kommer til at bestå af. Der er stadig plads til lidt ændringer og tilføjelser. 

Krystal-healing

… af både dig selv, din familie, i dit virke og hos dine dyr (også fjernhealing)

Du vil helt fra bunden lære krystallernes magi at kende, og du vil gradvist øge dit kendskab til flere og flere sten, krystaller og mineraler. Du vil trygt blive guidet i hvordan du bruger dem og hvordan du kan bruge dem i din healing. Vi gennemgår helt slavisk og konkret hvordan du bruger krystallerne, og der vil blive tildelt øvelser og opgaver undervejs. 

Mere end bare lommesten… 

På denne uddannelse vil vi gå helt i dybden med, hvordan du – udover krystal-pålæggelse – arbejder intuitivt med krystal-essenser, krystal-olier, urter og hudpleje. Vi vil under månens lys – skabe de mest magiske essenser, der skal støtte op om vores transformerende forløb.

Rensning / kodning

Ét af modulerne handler om rensning og kodning af dine krystaller. Et emne hvor vi afprøver alle metoder, for at finde frem til præcis den metode der resonerer med dig. Du lærer også de giftige metoder at kende!

Jeg har elsket krystal-skønhed hele mit liv, men som voksen begyndte jeg at grave ind i de åndelige + metafysiske aspekter af at arbejde med mineraler som helbredelsesværktøj. Efter flere års forskning og praksis begyndte jeg at lære andre om Moder Jords naturlige gaver.

Et uddannelses-forløb med tryg guidance, støtte og sparring, samt certificering på alle undervisningstimer! 

Dybdegående undervisning
 

…skabt til dig der:
 – vil vide meget mere om krystaller, hvordan de virker, og hvordan du bruger dem
 – har brug for at kende forskel på fakta og bull-shit / money-making i et hypet marked
 – måske kunne tænke sig at bruge krystallerne i din hjerte-buisness 
 – vil lære at sammensætte de helt rigtige kombinationer, for mest effektiv healing
 – være meget mere sikker omkring brugen af krystallerne, og have argumenterne på plads
 – lære hvilke krystaller der bestemt ikke er for børn og hvilke du skal håndtere med varsomhed

– have viden omkring hvad du skal være opmærksom på når du køber krystaller, så du IKKE bliver taget ved næsen

– inkorporere læren om chakraer i din selv-healing eller i din praksis
 – gerne vil kunne se forskel på menneske-skabte krystaller og the real deal

– lære at lave kraftfulde og energifyldte grids og formationer, der ændre din måde at se krystaller på, og som giver dine klienter – eller dine nære – et ekstra boost
– drikke sikre og højtvibrerende krystal-essenser, du kan kode præcist efter dit eller din klients behov 
– … og meget mere!
 Efter certificeringen er du klædt sikker på, til at kunne heale med krystaller, laver powerfulde grids og formationer og styrke og udvide din profession, samt bruge dem nemt og sikkert i din hverdag!

Jeg går nemlig ind for hverdags-magi og lette ritualer og ikke ind for komplicerede løsninger og “this-way-is-the-only-right-way”, som skaber mere forvirrethed, utryghed og kaos (og som man alligevel ikke får gjort, right?) 

Du lærer altså at arbejde med krystallerne helt nede på hverdags-plan og helt uden at bruge unødig tid.

Når du er tilmeldt uddannelsen bliver der åbnet for din transformations-portal i form af en lukket gruppe (du behøver ikke, at have en Facebook-profil), hvor dit undervisningsmateriale kommer til at ligge. Her vil du modtage video-materiale, LIVE-videoer, pdf.-filer, worksheets, øvelser og alt andet du skal bruge under dit uddannelses-forløb. Her kan vi sparre med hinanden og jeg vil være til rådighed på daglig basis. 

Krystal-sæt

På dét år, hvor vi arbejder sammen, lærer du at sammensætte dine egne krystaller, så de har bedst mulig effekt. Du lærer bl.a. hvordan du manifesterer og sammensætter komplette sæt til fx.

– Migræne
– Depression
– Kærlighed
– Pengeoverflod
– At finde dit livsformål
– Stress
– Sensitive børn
– Større kundeflow i din business
– Manifestation 

Det betyder, at du kan løfte dine egne (og andres) energier og vibrationer og komme endnu højere i din bevidsthed og endnu dybere i din healing og transformation.

Ved uddannelsens start, får du mulighed for at tilkøbe en højtvibrerende krystal-pakke, som indeholder nogle af de vigtigste redskaber du skal bruge under uddannelsen. Fx krystaller, rensekits, lazers til grids, pendul, ceremonial cacao og en smuk spids. Du kan også sagtens bruge de krystaller du har i forvejen og der bliver også mulighed for at tilkøbe de remedier vi bruger undervejs i uddannelsen.   

Krystaller og dyr

Krystal-healing er ikke kun for mennesker, og hvis du selv har dyr, så har du også lagt mærke til, at fx din kat eller hund er særdeles aktiv og interesseret når der er krystaller i farvandet. Måske du ligefrem oplever, at dit kæledyr lægger sig på dine krystaller eller tager dem med i kurven. Alt dette er der en helt særlig grund til og dette dykker vi dybere ned i på modulet om kæledyr og healing af dyr – herunder også fjernhealing.

Retreat, eksamen og certificeringsfest

Vi afslutter uddannelsen med et retreat, hvor vi connecter, repeterer, mediterer og dygtiggøre os, så vi er klar til eksamen og fejring den sidste dag. Til eksamen trækker du ét af emnerne, som vi har været igennem under uddannelsen. Det kan være healing, grids, identifikation etc. 

Hvad kan man forvente
Dette kursus handler ikke kun om teorien, men omfatter også et væld af erfaringsøvelser. Du skal også være klar på, at dette bliver en rejse for dig som person også. Vi arbejder nemlig i dybden med dig, for uden dig som solid fundament, kan vi ikke bygge ovenpå. Dvs. at du skal forvente at arbejde en del selvudvikling under forløbet.

Din HOLISTISKE KRYSTAL-TERAPEUT-uddannelse starter søndag d. 07.02.21

…og fortsætter og afsluttes søndag d. 23.01.22.

Betalingsmuligheder

Din investering i dig selv (og din profession) er:

  • EARLY BIRD (indtil 04. januar 2021)
    • Kontant – 6.420,- i depositum ved tilmelding (ikke refunderbart) + 25.730,- senest 1 måned før uddannelsens start (i alt 32.150,-) 
    • Eller ratebetaling – depositum på 6.420,- ved tilmelding (ikke refunderbart) og derefter 4 rater á 7007,- (i alt 34.448,-)
  • NORMAL PRIS
    • Kontant – 6.420,- i depositum (ikke refunderbart) ved tilmelding + 41.000,- ved uddannelsens start (i alt 47.420,-) 
    • Eller ratebetaling – depositum på 6.420,- ved tilmelding (ikke refunderbart) og derefter 4 rater á 10.895,- (i alt 50.000,-)

Alle priser er inkl. moms og inkluderer undervisningsmateriale, fysiske kursusdage, retreat med overnatning, eksamen og certificering, samt fuld forplejning af lækker økologisk mad disse dage.

Early bird prisen er indtil d. 04.01.21 og bliver du optaget inden denne dato, vil du ligeledes modtage en gratis velkomstgave, som tak for din tillid. 

Når du optages på uddannelsen, skal du betale et depositum på 6.420,-, resten af beløbet betales senest 1 måned før uddannelsens start, med mindre du vælger ratebetaling.

Når du bliver optaget på uddannelsen, comitter du dig til forløbet og derfor kan din plads ikke refunderes eller videregives til en anden. 

Ansøg om en plads på uddannelsen

…allerede i dag!

Ansøgningen er IKKE fordi jeg skal sidde og bedømme dig, men en sikkerhed for dig, så du ved, at holdet består at løftende energier, positive vibes og kærlig støtte gennem hele forløbet. For at sikre, at du er landet sammen med andre der brænder for det samme som dig og for at holdet bliver én homogen masse, der bruger hinanden som sparringspartnere. Hold 01 har således fået et livslangt bånd, hvor de mødes og sparrer rent forretningsmæssigt og personlig. 

Jeg forventer ikke en standard ansøgning som hvis du skulle ansøge om et job, men mere en lille kort beskrivelse af dig. Fx: Hvem er du? Hvad vil du gerne have ud af uddannelsen? Hvorfor ansøger du om optagelse som Holistisk Krystal-Terapeut? Hvad vil du gerne bruge din nye viden til? Etc. Du kan sende den afsted til ka@moonmica.dk, og jeg vil svare dig hurtigst muligt. Jeg kan også ringe dig op, hvis du skulle have yderligere spørgsmål.

For at sikre intimitet og fuld udvikling er der kun 12 pladser på uddannelsen 2021/2022, så hvis dette udviklingsforløb / overbygning til din profession resonerer med dig, så send mig din ansøgning med det samme, så jeg kan fornemme vores match.

Jeg glæder mig uendeligt meget til at udfolde denne vidensdeling blandt dig, jer og mig. 

Tusind tak, for tilliden.

De kærligste hilsner og i al taknemmelighed Kristina
/Moon Mica