Healing

Healing er en energi-udveksling, hvor kropsenergi og energi fra fx krystaller og lyd, påvirker kroppen og sindet i en positiv retning. En healingssession hos mig, foregår ved, at vi sammen taler kort om hvad dagens session skal indebære. Derefter lægger du dig til rette på den lune briks, hvorefter jeg guides til at balancere dit system. Jeg tager fat dér hvor jeg mærker ubalancer, og vores time sammen vil aldrig være ens. jeg bruger gerne krystaller, klangskåle og økologiske æteriske olier i mine behandlinger, og ofte kommer der en guidet meditation under healingen.

  1. Krystal-balancering af chakraer – varighed ca. 1 time Vi starter med at tale om dine eventuelle udfordringer og derefter bruger jeg mine intuitive evner til at arbejde på de chakraer der skal balanceres. Under sessionen ligger du på min briks med et dejligt varmt tæppe mens du lytter til afslappende musik. Jeg vil her bruge bl.a. krystallerne kombineret med Reiki energi på dig. Prisen er 475,- inkl. moms.
Klient med fokus på afbalancering af hele systemet

Healing er en ældgammel helbredelsesmetode, som du sikkert har hørt om mange gange før – måske endda med skepsis i stemmen. Der er absolut intet hokus pokus over healing, men tværtimod er det en behandlingsmetode, som er blevet yderst populær igen. En healing kan og skal aldrig erstatte et lægebesøg, men kan indgå som en ekstra støtte i en behandling.

Der findes enormt mange forskellige typer af healing, men det vigtigste er, at du har kemi med og tillid til din behandler. Spørg gerne ind til hvilke hjælpemidler din behandler bruger – hvis der bliver brugt nogle. På den måde kan du hurtigt mærke efter, om det er noget der resonerer med dig eller ikke.

Der er aldrig 2 healinger der er ens, så derfor kan du aldrig forvente den samme behandling når du kommer igen.