GUIDE: Sådan opbevarer du dine krystaller

Ligesom der er uendelige mange måder du kan bruge dine krystaller på, er der også mange måder du kan opbevare dem på. Der er uenighed om hvorvidt krystaller skal opbevares i naturlige eller syntestiske beholdere. Nogle synes, føler og mener, at krystallerne er mere sårbar overfor udenfra kommende energier hvis de opbevares i organiske materialer som fx træ-bokse, mens andre mener, at det originale hjem for krystallerne er Jorden og derfor er organiske materialer det eneste rigtige at vælge (det er fx mig). Vælg den metode der resonerer bedst med dig og den måde du håndterer dine krystaller på.

Uanset hvad, så er det en god idé at gemme dine krystaller væk i ny og næ. Vi elsker at have vores sten og krystaller ude så vi kan beundre deres skønhed og vibrerende energier, men vi skal være opmærksomme på, at flere krystaller er ret sensitive overfor fx sollys – herunder ametyst, opal og turkis. Derfor er det uhensigtsmæssigt at placere dem i vindueskarmen i længere tid ad gangen.

[directions title=”Jeg anbefaler, at du”]

  1. Gemmer dem væk i ny og næ. Enten i en trækasse med klude omkring, så de ikke skader hinanden eller i en trækasse med rumdeler. Rumdeleren gør det let at finde de krystaller du skal bruge.
  2. Kommer dem i et bomuldsnet, pakket ind i bomuldsposer. Her er de godt beskyttet. Ulempen er, at posen er uigennemsigtig og det kan være svært at lokalisere de sten du skal bruge.
  3. Har dem liggende i grids, hvor de fokuserer deres energi på bestemte intentioner.
  4. Opbevarer dem i små glasbeholdere – for en stund.

[/directions]

Uanset hvordan du opbevarer dine krystaller, så er det vigtigt at holde rå stykker, polerede stykker og mineraler for sig. De fine polerede krystaller kan hurtigt blive ridset og dermed miste deres smukke shine.

Du vil sikkert også gerne holde dine krystaller organiseret, så de er nemme at finde og nemme at huske navne og egenskaber på. Her kan du med fordel have en lille etiket liggende under hver sten hvis de er placeret ude, eller komme en lille note med i deres opbevaringspose.

Det bedste råd jeg kan give dig, crystal lover, er at uanset hvordan du vælger at opbevare dine krystaller, så forsøg at sikre dig, at de er i et område med ærbødighed og fri for rod og kaos.

Jeg vil elske at blive inspireret og se hvordan du opbevarer dine krystaller, så hashtag mig endelig #moonmica, så jeg kan følge med.

Jeg ønsker dig en god organisering, smukke.

Vibrate Higer!