GUIDE: Sådan mediterer du med dine krystaller

Læser du ofte, at du “bare” skal meditere med dine krystaller? Men er du ret meget i tvivl om, hvordan det i virkeligheden fungerer? Så læs videre. Her har jeg nemlig lavet en lille guide til dig.

Hvis du ikke allerede har stiftet bekendtskab med meditation, så vil jeg anbefale dig at gøre det først, men her kommer lige en hurtig beskrivelse:

Ret kort handler meditation om at kunne være 100% afslappet og give slip på stress, spændinger, negative energier og give klarhed. Meditation er virkelig effektivt og enormt powerfuldt, så jeg anbefaler alle de kvinder jeg arbejder med at bruge minimum 10 minutter hver dag på at meditere. Og hvis du tænker (ligesom rigtig mange andre) at meditation kræver at du sidder i lotusstilling og chanter “ooooohhhmmmmm”, mens du har hænderne foldet på en skør måde, så tager du helt fejl. Meditation handler i virkeligheden “bare” om at trække vejret helt ned i maven.  Og når jeg skriver “bare” i anførselstegn, så betyder det, at det faktisk ikke altid er så let som vi regner med. Ofte indånder vi nemlig kun ned til solar plexus.

Det er i disse meditationer krystallerne kan gå ind og støtte os i vores process og healing. Krystallerne er det redskab du bruger for at fastholde dig selv i en dyb meditation, connecte dig selv med din intention eller dit mål og gå endnu dybere ned i meditationen. Når du begynder at bruge krystaller som et meditations-redskab, vil du have trang til at udforske deres forskellige energier endnu mere, og du vil opleve, at de bidrager med noget helt særligt hver i sær.

Hvilke krystaller er de bedste til meditation?

Hvilke krystaller der er bedst for dig og din meditation er afgørende for, hvilke intentioner eller mål du har for meditationen, men der er helt klart nogle “all-round” tools, sten og krystaller, som gør sig fremragende i en hver meditation:

Bjergkystal

Dette er en af ​​de bedste krystaller til meditation, fordi den kan programmeres med din meditative hensigt. Kvartskrystallen giver klarhed i sindet og hjælper dig med at blive mere fokuseret og klar over dine drømme. De forstærker også energien fra enhver anden krystal, hvilket gør det ideelt at have til enhver meditation.

Selenit

Denne krystal er gavnlig for meditation, fordi du rydder dit sind og slapper af i din krop. Selenits helbredende egenskaber letter frigivelsen af ​​negative energiblokeringer for at rense din krop. Det beskytter også dit energifelt, så du sikkert kan øve din meditation uden at stimulere din energi krop eller chakraer. Selenit gør det nemt at få rolig energi gennem din krop.

Røgelse

Hellig røg er blevet brugt til at medvirke og til at fremkalde meditation i århundreder. Du kan finde virkelig mange forskellige, men vælg en duft, der resonerer med dig for at hjælpe dig med at finde fred, når du går ind i en meditativ tilstand. Hvid salvie eller hjemmelavede er mine foretrukne.

Flade sten

Flade sten er et godt værktøj til både begyndere og erfarne meditatorer. Det er sten der er større end de små lommesten, så de passer perfekt i din håndflade. I din meditation holder du en sten i hver hånd og føler energien fra stenene, der strømmer ind i din krop og beroliger dit sind.

Sådan bruger du dine krystaller aktivt i meditationen

Sæt en intention

Giv altid din krystal en hensigt eller en intention, så den sammen kan arbejde med dig. Det er gavnligt at vælge en krystal, der indeholder helbredende egenskaber eller energier, der er i tråd med det, du vil opnå ud af din meditation. Tag den i hænderne, luk øjnene og forbind dig med den. Sig evt. et par ord højlydt eller blot inde i dig selv. Hav den nu i hænderne, mens du fokuserer på din vejrtrækning. Meditér selv eller til en guided version af din yndlings-stemme. Gør du dette hver morgen vil effekten være virkelig kraftig og forstørre dine resultater. Når dit sind er fokuseret på din hensigt fra stilheden af din meditation og energi i krystallen, får du bedre motivation og inspiration til at nå dine mål eller modtage den bestemte energi.

Lav en grid af krystaller der passer til din meditation

En krystal-grid er en formation eller en udmykning der oftest er rund. Her skabes en uvurdelig kraft i form af flere forskellige krystaller og materialer der støtter hinanden helbredende egenskaber. Den kan laves i midten af en kvindecirkel eller på kroppen. At lægge sten eller krystaller på din krop gør det muligt for stenens helbredende egenskaber at aktivere dette område. Læggelse af en krystal-grid på din krop kan hjælpe dig med at meditere og helbrede samtidig.

Fremkald dybere meditationer med krystaller

Visse krystaller er fantastiske til at åbne din højere bevidsthed. De mest magtfulde er normalt blå ædelstene, lilla krystaller og hvide sten. Disse farver er forbundet med de højere chakraer, som giver dig mulighed for at rydde dit sind, leve din sandhed og modtage visdom fra universet. Nogle af mine favoritter inkluderer:

Ametyst

Ametysten stimulerer også kronekakraen og beroliger dine tanker, hvilket gør dem til en vidunderlig helbredende ædelsten at meditere med. Ametysts healende egenskaber omfatter også at bringe klarhed i sindet og hjælpe dig med at blive mere i overensstemmelse med dine følelser – at kende dig selv på et langt dybere niveau.

Celestit

Den populære celestit er populær af en helt særlig årsag. Den hjælper med at glatte overgangen af stress og kaos til en fredelig tilstand af bevidsthed. Nogle helbredere tror det hjælper dem med at få fat i deres psykiske og intuitive evner. At arbejde med celestitten under meditation, kan opfordre dig til at downloade meddelelser fra det åndelige rige og modtage vejledning og inspiration.

Indigo Gabbro

En Indigo Gabbro sten er en af ​​de mest gavnlige sten til meditation og tilslutning til det åndelige rige. Det er ofte den foretrukne sten blandt healere, fordi meningen er at forene den åndelige verden med livet på jorden.

Lapis Lazuli

En Lapis Lazuli bidrager til at øge din bevidsthed, din indsigt og din sandhed. Det er en helbredende ædelsten der er et fantastisk værktøj til at udvide din meditation i løbet af din yoga praksis.

Labradorit

Labradoritten uddyber din meditation og øger din bevidsthed. Det stimulerer din indre bevidsthed og bringer dig tættere på at opdage dit sande selv. Det hjælper dig med at udfolde dit sande livs formål og afdække din skæbne.

Sådan meditere du med dine krystaller

Når du har valgt din krystal, er du klar til din meditation. Der er ingen rigtig eller forkert måde at meditere på – ligesom der ikke er nogen rigtig eller forkert krystal at bruge – alle meditationer er unikke. Den bedste måde at udnytte dine krystaller på under din meditation er at 1) holde dem i dine hænder mens du mediterer eller 2) læg dem på din krop, ideelt så de berører din hud. Hvis du er ny i at meditere med krystaller, er her en simpel daglig meditation med krystaller til brug for at hjælpe dig med at komme i gang:

[directions title=”Meditationsguide”]

  1. Find et roligt sted hvor du føler dig komfortabel, afslappet og med den rette temperatur.
  2. Sæt dig stille med de helbredende sten eller krystaller, som du vil bruge i nærheden.
  3. Luk dine øjne og ro i dit sind, med fokus på din vejrtrækning.
  4. Saml krystallerne eller stenene op og hold dem i dine hænder.
  5. Forestil dig at din bevidsthed suges ned i stenen og forestil dig nu følelsen af ​​din krystal.
  6. Træk vejret i det højeste hvide lys, og lad krystallens energi fylde dit sind og gennemsyre dine sanser.
  7. Visualiser din intention. Dine krystaller og sten lytter.
  8. Slap af i dit sind og din krop. Sid med dine krystaller så længe du har brug for.
  9. Når du er færdig og føler dig helt afslappet og i fred, fuldfør meditationen ved at se alle aspekter af din bevidsthed strømme tilbage ud af krystallen og ind i din krop. Føl at du forbinder Jorden og din krop.
  10. Åbn stille og roligt dine øjne og tag et par dybe vejrtrækninger.

[/directions]

Jeg ønsker dig en dejlig og rolig meditation.