GUIDE: Krystal-healing for begyndere

Over mange årtusinderne er helbredende krystaller blevet brugt som livgivende elementer fra jorden. Ved at udnytte solenergiens, månens og oceanernes energi forbinder disse smukke ædelstene os til jorden, så snart vi kommer i kontakt med dem. Mange mennesker spekulerer på, om krystaller har helbredende kræfter, og mens der er mange anekdoter, der beskriver de helbredende stenes helbredende virkninger, afhænger det af din egen erfaring. Det tager en bevidst indsats for at åbne dit hjerte og dit sind for krystal-healingen, men når du først får åbnet op for energierne og vibrationerne, så er det svært at forestille sig et liv uden krystaller.

Hvad kan krystaller gøre for mig?
Hvis du lige er begyndt at bruge krystaller, så er en god måde at starte på at manifestere dine intentioner og hvad du ønsker at tiltrække i dit liv. De kraftige vibrationer forbinder sig med dig, når du bruger dem tæt på huden eller placer dem i det miljø du færdes i. Med alle de tanker og intentioner du koder dine krystaller med, vil du opdage at deres unikke vibrationsenergier forstærker de positive vibes du udsender.

I denne magiske verden af ​​vibrationer hjælper krystalenergi dig med din åndelige rejse, fordi dine intentioner manifesteres og forbinder dig med jorden. En gennemtænkt intention er udgangspunktet for de helbredende krystallers effektivitet, fordi bestemte intentioner indlejret i dine daglige tankemønstre, også bliver en del af din energi.

Hvorfor virker krystaller?
Krystaller har været på jorden i næsten altid og gamle civilisationer har brugt krystaller som beskyttende en talisman, til freds-opgaver og smykker. I dag udgør kvarts 12% af jordskorpen og bruges i næsten alle former for teknologi – herunder tidstagning, elektronik, informationslagring og meget mere. Hvis det er muligt for krystaller at kommunikere gennem computerchips, er det så ikke også muligt, at denne vibrationsenergi kan omdannes på andre måder? Og med sin forbindelse til jorden og dens livsgivende elementer giver det vel god mening, at krystaller også har en helbredende effekt – især fordi de har præget næsten alle civilisationer før os, uafhængigt af hinanden.

Virker krystallerne?

En af de første videnskabelige beviser på krystalkraft blev udarbejdet af IBM-forsker Marcel Vogel. Mens han så på at krystallerne voksede under hans mikroskop, bemærkede han, at deres form ændrede sig i takt med hvad han tænkte på. Han antydede, at disse vibrationer er resultatet af konstant ændring og adskillelse af bindinger mellem molekyler. Han testede også kvarts-krystallens metafysiske kraft og det viste sig, at sten kan lagre tanker, der ligner den måde bånd bruger magnetisk energi til at optage lyd.

Albert Einstein sagde, at alt i livet er vibration, og ligesom lydbølger, matcher dine tanker vibrationerne i alt, der manifesteres i dit liv. Hvis du tror, ​​at krystaller har helbredende potentiale, vil de positive vibes af stenene altså forstærke disse tanker.

Hvert øjeblik har vi muligheden for at vælge vores egne tanker, og vi har hver dag muligheden for at skabe nye udfordringer og vidunderlige begyndelser. Helbredende krystaller minder os om at bevare roen i sindet og genoprette forbindelse til jordens helbredende vibrationer. Tålmodighed er key word for det tog tid for disse krystaller at udvikle sig og omdannes, og det tager også tid at arbejde med krystallernes helbredende kraft. Når du lærer, vokser og udvikler dig, kan du bruge krystaller som en påmindelse om at være taknemmelig for Moder Jords overflod og de store mysterier i universet.

Hvordan vælger jeg en krystal?
Healing-krystaller er blevet brugt siden oldtiden, så der er et væld af viden og erfaring, der er blevet afsagt fra generation til generation. Brug din intuition til at vælge de rigtige helbredende sten til din åndelige rejse. Krystaleksperter siger ofte, at krystallen vælger dig i stedet for omvendt. Gå rundt og se hvilke krystaller der tiltrækker dig. Uanset om det er de blændende farver, formerne eller mønstre der fanger dig, så har hver krystal en unik vibrationsenergi, der virker ved at fjerne blokeringer og afværge negativ energi.

At finde den rigtige sten er som enhver form for velvære. Det kræver tålmodighed og ro. Hold stenen i din hånd og tænk stille på din intention. Mærk om du føler fornemmelser som fx varme eller kulde, pulseringer og vibrationer eller helt ro. Det er alle tegn på, at denne sten er perfekt til dine nuværende behov.

Det hjælper også med at identificere et bestemt problem eller en udfordring, du står over for. Hvis du har problemer med at koncentrere dig, hjælper fluoritten med at fjerne mental og følelsesmæssig forvirring, som kan forhindre din koncentration.

For at give overflod i dit liv hjælper citrin dig med at manifestere dine drømme ved at kanalisere solens positive vibrationer.

Karneolen er en stærk krystal der får de kreative processer til at flyde.

Hvis du har svært ved at slippe af med gamle følelser, der ikke længere tjener dig, er sort turmalin et kraftigt og effektivt valg til at frigive uønskede mønstre, der kan have forvandlet sig til dårlige vaner. Det hjælper med at frigive al den negative energi i din krop og inden for dit energifelt. Denne sten tjener også som en talisman for beskyttelse, hvilket er vigtigt, hvis du er den type person, der let opfanger andres energi.

Hæmatit (blodsten) er fantastisk til afbøjning af andres negative stemninger ved at grounde og genforbinde din ånd til jordens energi.

Hvis du søger et mere roligt og fredfyldt liv, er ametysten en af ​​de bedste intentionskrystaller der findes til at lindre stress og bringe balancen tilbage i dit liv.

En anden ædelsten, der hjælper med at balancere følelser er månesten, som giver dig støtte når du føler dig alt for følelsesmæssig eller ude af kontakt med dine følelser.

Rosenkvarts er også nyttigt for følelsesmæssig velvære, fordi den åbner, justerer og balancerer dit hjertechakra, som forstørre følelsen af selvkærlighed og andres ubetingede kærlighed.

Hvad end du søger krystallerne for deres fysiske skønhed eller for at give fred og ro til dit liv, arbejder de alle for at øge din vibrationsfrekvens. Hvis du har det godt, når du holder krystallen i hånden eller når den rører din hud, er du klar til at kunne få glæde af denne antikke helbredende kunst.

Men pas på! De er vanedannende!