august, 2019

20aug19:0021:30Meditation og healing med Stann VadDybdegående healing med lyd og vibrationer

Event Details

Endelig kom de sidste detaljer på plads, og det er mig en stor ære og fornøjelse at kunne præsentere jer for Stann Vad, der kommer og laver en meditation og healing for os, hvor han bringer trommes lyd og vibrationer i spil!

Stann har inden for de sidste 20 år specialiseret sig og taget flere kurser inden for Kinesiologi, BARs-behandling, Kranio-Sakral-Terapi, Akupunktur, Tai Chi, Psykoterapi, Shamanisme og Healing.

Denne aften vil handle om healing af dig og dit indre, men også om healing af energierne omkring dig.

Trommerejsen er bygget på en ældgammel shamanistisk tradition, som Stann har formået at gøre nutidig og helt rigtig.

Den shamanske trommes lyd er Moder jords hjerteslag – den puls der holder os i live.

​En af de mange værktøjer shamaner bruger til at sætte spørgsmålstegn ved, hvad de tror, de ved, er den hellige tromme. “Drumming” er måske den ældste form for aktiv meditation kendt for menneskeheden. Det kan hjælpe med et utal af spørgsmål, såsom: at hente tabte aspekter af sjælen, frigive usunde enheder, løse konflikter inden for det ubevidste, omdanne den negative energi af tidligere traumer i positiv energi, hjælpe folk med at komme i kontakt med undertrykte følelser og helbrede usunde mønstre og vaner.

​Den hellige rytme fra trommen rekalibrerer vores sjæl og banker den tilbage i balance med den kosmiske frekvens, mens den retuner hvad der kan tidligere har været fejlagtigt tunet. Ved at ride på bølgen af trommen, fanger vi muligheder, vi ellers kunne have gået glip af. Tromme-meditation facilitere en sund ego-dekonstruktion gennem sin kraftfulde resonans med dybder, hvorved den tillader sjælen at tale.

I løbet af aftenen vil vi nå 3 meditationer, hvor den sidste meditation vil være en guidet/kanaliseret meditation til lyden af trommen. Der vil efter hver meditation være mulighed for en kort snak omkring meditationen.

Din deltagelse er bekræftet når du har overført 250,- via MobilePay til 53583, og skrevet dit navn, samt email adresse.

Vi glæder os til at give dig en ualmindelig smuk oplevelse med trommernes magiske vibrationer og guidning.

De kærligste hilsner Stann. Hand on Health. Spirituel side. Healing. og Kristina ♥

OBS: Din billet kan ikke refunderes, men du er hjertelig velkommen til at overdrage adgangen til arrangementet til en anden, såfremt du bliver forhindret.

Time

(Tuesday) 19:00 - 21:30

X