august, 2019

This is a repeating event

28aug18:0020:30Kvindecirkel - Styrk din intuition!Og stol på den!

Event Details

Denne cirkel er skabt til dig der gennem øvelser, ritualer, ceremonier, fællesskab og tillid ønsker at connecte dybere til din intuition og forbinde din krop, dit sind og din ånd. Her lærer du hvordan du udvikler din intuition og hvordan du bliver skarpere til at lytte til den – og ikke mindst at stole den!

Vi bliver en lukket, tryg og kærlig cirkel på op til 10 kvinder, der alle ønsker at bidrage til spirituel opvågning og udvikling af evner.

Hver 2. onsdag – med start fra d. 28. august – mødes vi fra 18.00 – 20.30, hvor vi arbejder med vores indre sandhed og styrke og lærer at tolke på vores observationer.

Vi mødes i alt 8 gange og hver aften har et tema:

28.08.19 – Åbning, modtagelse, meditationer og øvelser
11.09.19 – Intuitiv dagbog og handling
28.09.19 – Kanalisering af budskaber
09.10.19 – Drømme og tydninger
23.10.19 – Krystaller og den åbne port
06.11.19 – Kreativ udvikling
20.11.19 – Energi-udveksling og clairvoyance
04.12.19 – Pendulering og englekort, samt afslutning

Alle aftener starter med en åbning af cirklen og alle aftener indeholder en cacao-ceremoni med den hjerteåbnende ceremonielle økologiske cacao fra Peru, som har været brugt i mange tusinde år til spirituelle arrangementer. (vegansk, gluten- og sukkerfri)

Den første aften modtager du en pose med krystaller, som du med fordel kan bruge sammen med dit arbejde i cirklen, da de hver især støtter op om dine øvre energicentre.

I denne udviklende cirkel får du 100% mulighed for at stille ind på dig selv og din egen rejse, og du vil opleve et energiskifte og opløftning af dine vibrationer.

Vi arbejder i den høje bevidsthed, men sørger samtidig for, at fundamentet er solidt.

For at bevare intimiteten og sikre fuldt udbytte er gruppen lukket, og det betyder, at du ikke kun kan tilmelde dig én eller flere aftener, men tilmelder dig hele forløbet.

Det koster 1880,- at deltage alle 8 aftener inkl. cacao, krystaller, øvelser, snacks og te, som du kan MobilePay til 53583 – skriv “KVINDECIRKEL INTUITION” i emnefeltet (VIGTIGT!) Jeg har også brug for din mailadresse, som du kan skrive til mig en en besked eller på en mail ka@moonmica.dk

Alle kan deltage og du skal intet medbringe udover hele dig ♥

Jeg glæder mig til at skabe denne spirituelle og intuitive cirkel sammen med dig.

Knus Kristina ♥

Din tilmelding er bindende, og kan ikke refunderes, men du er velkommen til at overdrage din plads til en anden, såfremt du bliver forhindret.

Time

(Wednesday) 18:00 - 20:30

Location

Mica Huset - Herning

Overgade 1A

X