Chakra workshops

Endelig er alle detaljer på plads til efterårets chakra workshops, og vi kan næsten ikke vente med at afholde første aften, som bliver med fokus på rodchakraet d. 16.08.18. Alle workshops kommer til at foregå ved Muslingehuset i Tanderupkær, Herning, og vi mødes derude kl. 19.00 og afslutter kl. 22.00 ca.

Alle aftener er med specifik fokus på netop dét chakra der er temaet.

Når vi kommer laver vi en hurtig præsentation og efter vi har fået stemningen ind og connected med hinanden, fortæller hhv. Jeannette Enevoldsen fra Energiuniverset og jeg omkring det chakra der er temaet for aftenen. Herefter vil vi afholde en kakao-ceremoni, hvor vi alle – stille eller højlydt – sætter vores intentioner. Det betyder ganske enkelt blot, at vi manifesterer hvad vi ønsker af denne aften. Jeanette vil efterfølgende lave den blideste og mest effektive THETAhealing, hvor jeg – intuitivt – vil gå rundt og placere krystaller, hvor jeg føler der er behov for healing.

Du vil gå fra disse aftener med viden og indsigt omkring hvordan du selv afbalancerer dine chakraer via små nemme ritualer, samt hvilke krystaller, lyde, bevægelser og handlinger der kan hjælpe dig mod et afbalanceret liv.

Du kan læse mere om de forskellige aftener chakraer nedenfor:

Rod chakra – d. 16.08.18

Rod chakraet finder du ovenover dit kønsben og er det energicenter der forbinder dig til jorden, og sørger for at du er groundet og connectet til Moder Jord. Det betyder også, at det er dét chakra der står for at “stå på egne ben”, at have kontrol og at have evnen til at være realistisk og få handlet.

Hvis dit rodchakra er i ubalance, vil du måske føle dig flyvsk, usikker, sporadisk og ude af stand til at handle på dine idéer, drømme og tanker. Du vil måske føle dig som en “ikke-afslutter” og du har altid noget hængende over hovedet, som dræner din energi.

Hara chakra – d. 29.08.18

Dit hara chakra er lokaliseret lige nedenfor navlen, og det er her din seksualitet og livslyst sidder. Det kaldes også “lystcentret”. Dit lystcenter kan være blokeret på virkelig mange måder og især kvinder har ofte ubalancer her. Rigtig mange gange ser jeg blokeringer i hara chakraet pga. tidligere dårlige oplevelser med sex eller seksuelle handlinger, og det kan følge en voksen kvinde resten af hendes liv.

Ubalancer i dette center skaber ofte depressioner, skam, spiseforstyrrelser, lavt siddende rygproblemer, afsky, manglende lyst til sex (og endda måske decideret kvalmende følelser forbundet med sex), skyld, magtliderlighed og dominerende tendens.

Solar plexus chakra – d. 03.10.18

Solar plexus chakraet sidder – som du nok allerede har gættet – i dit solar plexus område i midten af brystkassen under ribbene. Dette er “følelses-centret” eller “bekymrings-centret”  og ofte dér du mærker bekymringens følelse først.

Ophobede følelser kan bringe dette center ud af balance og det fører ofte til overfladisk åndedræt, usikkerhed, megen væren i andre og andres følelser, tænker for meget over hvad andre synes og kvalme.

Desuden vil evige bekymringer snige sig ind i dette center. Bekymringer for fx fremtid, økonomi, parforhold, børn, at være god nok og bekymringer for andre.

Hjerte chakra – d. 24.10.18

Hjerte chakraet er dit kærlighedscenter. Det er her alle alle dine følelser omkring næstekærlighed, tilgivelse, accept og rummelighed sidder.

Hvis denne er ude af balance, vil du måske opleve at være ude af stand til at give dig selv og dit hjerte til et andet menneske og du vil måske føle håbløshed og bitterhed. Måske føler du dig ikke værd at elske og jalousi og misundelse ligger dig ikke fjernt.

Dette chakra er vanvittig vigtigt at heale, da det er samlingspunktet for underbevidstheden – som er de tre nederste chakraer – og bevidstheden – som er de tre øverste chakraer.

Hals chakra – d. 07.11.18

Hals chakraet er din kommunikation og din evne til at “speake up”! Det er dette center du skal fokuserer på, hvis du har svært ved at sige nej og sige fra.

Jo mere balance der er i dette chakra, jo nemmere får du ved at kommunikere klart og tydeligt, og dermed modtage præcist dét du ønsker. Det er også her din formidling sidder og ledere arbejder ofte med dette center ubevidst i deres kurser.

Du kan opleve halsproblemer, nakke-spændinger, hovedpiner, blokeret kreativitet og kedsomhed som et led i et ubalanceret hals chakra. Af mere alvorlig karakter, så kan dine organer have svært ved at kommunikerer, og dermed skabe kaos i dit psykosomatiske system, hvilket medfører rod i hormoner og biokemisk forvirring. Dette vil komme til udtryk i fx fibromyalgi og kronisk træthed.

Third eye chakra (pande chakra) – d. 21.11.18

Her – midt mellem øjnene – har vi fat på din intuition, dit åbne sind og din spiritualitet. Det er her du åbner op for din 6. sans og dét center du stimulerer når du tør åbne døren til den alternative Verden.

Indblik, indsigt, åbenhed, visdom, intuition og klarhed er nogle af de ord der er knyttet til dette chakra.

Når det er i ubalance vil du fysisk opleve lukkethed, forvirring, modstridende ønsker, evidens-vigtighed, frygt for at skinne og stå i dit lys og skabe succes.

Fysisk set vil du ofte have tendens til vinterdepression, synsforstyrrelser og migræne-anfald.

Krone chakra – d. 05.12.18

Dit krone chakra er placeret ovenpå dit hoved, og det er her du forbinder dig med den åndelige Verden, Universet og den spirituelle energi. Dette chakra er et direkte forbindelsesled mellem din højere bevidsthed og dig selv.

Meningsløshed, rastløshed, overdreven søgen efter svar og uro er nogle af de følelser du kan sidde med, hvis dette chakra er i ubalance.

Hvis du har lyst til at vide mere om chakra-arbejde eller gerne vil lære at balancere disse centre selv, så meld dig på workshopsene på SMS 30 27 88 55 eller mail ka@grennutritionguides.dk

Vi vil elske at have dig med!

De bedste hilsner Kristina

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *